Særligt for forældre

INFORMATION TIL FORÆLDRE

PRAKTISK INFORMATION

Her har vi samlet nyttig og vigtig information til dig som forælder.


ANVENDELSE AF BILLEDER/VIDEO

Ungdomsskolen bruger billeder i trykte og digitale medier. Det gør vi fordi, vi gerne vil give elever, forældre og andre mulighed for at følge med i Ungdomsskolens liv. Gennem både billeder og film fortæller vi de gode historier. Vi åbner Ungdomsskolen for omverdenen, deler viden og informerer om begivenheder og arrangementer.

Vi har stort fokus på, at ingen føler sig udstillet, udnyttet eller på nogen måde krænket.

Derfor vurderer vi altid, hvad der er egnet til at dele med andre - og modtager vi indvendinger, gør vi alt, hvad vi kan for at fjerne et billede eller en video. 


ANTI-MOBBEPOLITIK

ANTI-MOBBEPOLITIK


SIKKERHEDSINSTRUKS FOR SEJLADS

Kanosejlads

Kajaksejlads

SUP SEJLADS


SAMTYKKEERKLÆRINGER

samtykkeerklæring sejladS                              samtykkeerklæring kørseL                                


FORSIKRING

Ulykkesforsikring
Det er familiens eget ansvar at sørge for ulykkesforsikring. Mange har dækning via egen forsikring. Vi opfordrer til, at I tjekker jeres forsikringsforhold og vurderer, om I har den dækning, I ønsker.


Forsikring på rejser

Det gule sundhedskort dækker ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. På rejser i EU/EØS-lande og Schweiz benyttes nu det blå EU-sygesikringskort, der giver ret til sygehjælp efter opholdslandets regler for sygehjælp på offentlige sygehuse og klinikker.


Elever skal derfor medbringe det blå EU-sygesikringskort på rejser.


Assens Kommune har desuden tegnet forsikringsdækning for hjemtransport - denne er ikke dækket af den offentlige sygesikring. Det er forsikringsselskabet, der vurderer samt bevilger en evt. hjemtransport. Der er ingen dækning for skader på ting fra den offentlige sygesikring. Skader på ting (rejsegods) under rejser, vil oftest være omfattet af hjemmets egne indboforsikringer.


Læs evt. om det blå EU-sygesikringskort på Udenrigsministeriets hjemmeside eller på Borger.dk


SPØRGSMÅL & SVAR OM AKTIVITETER, TILMELDING MM

Få information om TELEKØRSEL her.