Assens Ungdomsskole

D. 8/9 2022

Du har tilmeldt dig følgende hold i Assens Ungdomsskole:


valg 01 Cross og mekanik - Cross efterår

hvor og hvornår

Introaften finder sted tirsdag d. 20. september kl. 19.00-20.30 i:
lokale 43 på Aarupskolen, Møllebakken 31, 5560 Aarup (”Aftenskoleindgang” - gennem skolegården).


FORSIKRING/FORÆLDRETILLADELSE/REGLER

Nedenfor finder du (links til) 3 dokumenter: forsikringsbestemmelser, forældretilladelse og ”Moralkodeks”. Det er vigtigt, at du og dine forældre læser papirerne og udfylder tilladelsen, og at den afleveres - senest tirsdag den 20. september (den første gang holdet mødes). Uden forældretilladelse kan du ikke komme til at køre!

På mødet skal vi, udover at have styr på forældretilladelser, tale om reglerne på crossbanen, gennemgå teori, snakke sikkerhed, prøve udstyr og lave aftaler. Vi skal aftale, hvordan vi får et godt kammeratskab og sammenhold på crossholdet. Der er mødepligt, og forældre er meget velkomne.


kørsel

Når vi først skal til at køre på bane, sørger Ungdomsskolen for, at I bliver transporteret i Ungdomsskolens minibus, som kører fra Aarupskolen. Det er jeres lærer Torben Mauritsen, der kører minibussen.

Den første kørselsgang, som vi kalder "Start-Stop-Kursus", er lørdag den 24. september kl. 11.00-16.00 i Aarup/Skydebjerg.

Vi kører på Nr. Broby banen fra lørdag den 1. oktober og frem til 26. november. Se kalender nedenfor med alle datoer. Bemærk: Har du ikke deltaget i mødet og "Start-Stop-Kursus", kommer du ikke ud og køre på banen i Nr. Broby, uanset erfaring!


Plan for holdet

Du kan se en overskuelig plan for cross og mekanik lige her


MØDEPLIGT 

Husk at der er mødepligt til undervisningen, da timerne er lovpligtige valgfagstimer. Ved sygdom skal du melde afbud via mail på ungdomsskolen@assens.dk


Med venlig hilsen


Marina Bager Mølgaard

Assens Ungdomsskole


Links til de 3 dokumenter:

Forsikringsbestemmelser

Forældretilladelse og 

”Moralkodeks”


Der er mødepligt for alle på cross holdet.

Vi mødes hver gang på Aarupskolen for at gøre klar, og kommer tilbage hertil, når vi er færdige. 

(Banens/ Broby Moto Cross Klubs adresse: BMCK, Assensvej 3, 5672 Broby)