U NEWS

Dato:
23. okt
Titel:

Ungdomsskolen, som en del af løsningen

Billede:
U news covid 19
Tekst:

Ungdomsskolen, som en del af løsningen


De nye anbefalinger er, at sociale arrangementer aflyses, men der er en DIREKTE opfordring og anbefaling fra undervisningsministeren om, at vi hjælper unge med at blive bedre til at overholde anbefalingerne. Der har især hersket lidt uklarhed over anbefalingernes udformning, særligt den sætning der siger:


”Myndighederne anbefaler, at dagtilbud, grundskoler, fritidstilbud og ungdoms- og videregående uddannelser aflyser sociale arrangementer."


Her menes arrangementer, som ikke har et fagligt og pædagogisk sigte. Alt med et pædagogisk fagligt indhold, og som der er fagligt belæg for afviklingen af, anbefales det ikke at aflyse.


Ungdomsskolens hold/aktiviteter og Ungdomsklubberne kører derfor videre under de retningslinjer, der allerede er, og vi vil i den kommende tid, selvfølgelig have fokus på Covid-19 anbefalingerne, og hvordan smittespredning kan forebygges.


Helt konkret vil vi: 

1. hjælpe vores unge til at skrue ned for festerne

2. hjælpe vores unge til at installere smittestop-appen

3. hjælpe vores unge til at blive helt skarpe på anbefalingerne på afstand, afspritning og nys i ærmet


Forsamlingsforbuddet er fortsat ikke gældende for skoler og dagtilbud. Det betyder, at man principielt set godt må samles mere end 50. Også uden for egen matrikel. Men det er selvfølgelig stadigvæk vigtigt, at alle anbefalinger og retningslinjer overholdes.


Det er vigtigt, at vi er en del af løsningen på problemet. Er de unge på vores matrikel, kan vi hele tiden hjælpe dem med at overholde retningslinjerne.


VIGTIGT:

Er du testet og venter på svar, bedes du blive hjemme til, der foreligger svar på testen.

Er du testet positiv, må du naturligvis ikke deltage i Ungdomsskolens aktiviteter.

Du er velkommen igen, når du har været symptomfri i 48 timer.


Assens

Glamsbjerg

Haarby

Tommerup

Vissenbjerg

Aarup