Assens Ungdomsskole

D. 14/8 2020

Du har tilmeldt dig følgende hold i Assens Ungdomsskole:


valg 06 - outdoor HOld 1 

hvor og hvornår

Så er det tid til dine første aktiviteter på dit outdooor valghold. Du er på outdoorhold 1 - valg 06, og din første aktivitet er mountainbike. Det finder sted torsdag d. 20. august 2020  kl. 15.00-20.00 ved Langesø. Der er afhentning i bus på følgende steder:


Kl. 15.00 Haarby Skole, P-plads ved hallen

kl. 15.15 Ebberup Skole, Skolevej

Kl. 15.25 Peter Willemoesskolen, Skelvej 


Din næste aktivitet er Havkajak - svømmehal, og den finder sted fredag d. 21. august kl. 15.30-17.00 - husk at møde op i god tid, så du er er klar til at hoppe i vandet kl. 15.30. Det foregår i:


Fyrtårn Tommerup

Tallerupvej 85

5690 Tommerup

 

MEDBRING/praktisk info

Mountainbike

Vi sørger for alt udstyr inkl. hjelme. Du skal dog medbringe et sæt skiftetøj, som du kan skifte til efterfølgende, hvis vejret har bevirket, at det er nødvendigt at skifte. Busselskabet vil ikke have, at vi sidder i bussen med vores beskidte outfit - derfor er det nødvendigt med skiftetøj, hvis vejret er dårligt.

Havkajak - svømmehal:

Du skal medbringe følgende: Et sæt tøj (en trøje, et par bukser og et par strømper) som kommer i klorvand, badetøj og selvfølgelig håndklæde.

I svømmehallen skal vi sikre os, at I alle kan svømme, og prøve forskellige redningsøvelser og teknikker med kajakkerne. Du skal have deltaget i havkajak - svømmehal, ellers kan du ikke komme med på de planlagte havkajakture ved havet.


Dette er den eneste besked, du får om dit valgfag OUTDOOR HOLD 1 i år - fremover skal du selv følge planen og holde øje med, hvornår der er timer/ture. Den nyeste version af planen vil altid kunne findes på www.assensung.dk under menupunktet samarbejde/valghold.


Evt. afbud eller sygdom 

Hvis du er forhindret i at møde op til denne aktivitet, skal du omgående melde afbud til din egen folkeskole.


Med venlig hilsen


Dorte Elkjær

Assens Ungdomsskole