Assens Ungdomsskole

D. 4/6 2019

Du har tilmeldt dig følgende hold i Assens Ungdomsskole:


RE 14 Kanotur vissenbjerg 


Vildmænd på Skjern å

Tiden nærmer sig til den vilde kanotur på Skjern å. Skjern å udspringer på den jyske højderyg få hundrede meter fra Gudenåens udspring. Skjern Å løber mod vest, hvor den til sidst når Ringkøbing Fjord, og derfra udmunder i Vesterhavet. Åen er Danmarks vandrigeste, men vi padler, hvor den lille og snoet. Vi starter ud med at krydse et par mindre søer, hvorefter vi når et stort statskovsområde. Her er første lejrplads. Anden dagen padler vi noget længere. Denne dag byder på blandet natur. Her møder vi mindre søer og et meget kringlet å-løb. Overnatningerne foregår på Naturstyrelsens primitive rastepladser i telt eller bivuak.


Sikkerhed

  • Alle deltagere skal have bevist, at de kan svømme. Det vil sige at alle deltagere skal med i friluftsbadet.  (Undtaget er de elever, som har været med på kanotur før, men de kan jo tage med for hyggens skyld)
  • Der er redningsveste til alle og alle SKAL have vesten på under sejllas
  • Underviserne har erfaring med udeliv, førstehjælp og kanosejlads
  • Der tages højde for vejforhold. Ungdomsskolen går aldrig på kompromis med sikkerheden.


afbud  

Er man på en eller måde forhindret i at deltage i kanoturen, så melder man afbud til Mads eller Steffan via mobil. Gerne i god tid, så vi har en chance for at ændre planer.


Pakkeliste

Du kan finde en pakkeliste her


Program

Fredag den 21/6

Vi mødes i biologilokalet kl. 11.45

Afgang med bus fra Vissenbjerg Skole kl. 12.00. (husk at informere jeres pågældende lærere om, at I ikke deltager i undervisningen efter kl. 12 denne fredag)

Ankomst til Vestermølle kl. ca. 13:15. Herefter klargøres og pakkes kanoerne i fællesskab.

Kl. 15:00 sejler vi i kanoer mod Hastrup rasteplads, hvor vi slår lejr for natten.


Lørdag 22/6

Vi sejler fra Hastrup rasteplads til en ubestemt destination, hvor vi slår lejr.

I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter.


Søndag 23/6

Der er igen sejlads om søndagen. Vi spiser morgenmad og pakker sammen. Bussen henter os kl. 9:00 og kører os direkte tilbage til Vissenbjerg skole. Vi regner med at være helt færdige med udpakning, rengøring osv. omkring kl. 12:00. Herefter har eleverne fri.


Vi ser frem til nogle gode timer på vandet og hygge i lejren. I er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.Med venlig hilsen


Vildmændene

Mads Boel Vibæk (mobil 21842771)

Steffan Tønder (mobil 53572605)

Morten Stochkendahl (mobil 24 24 07 61)