Aktiviteter og tilmelding

Arrangement:

White Water Rafting

startDate:
14. apr
endDate:
16. maj 2021
paymentRateSum_display:
Pris: 2600 DKK
enrollmentText:
Er du frisk og har du lyst til at blive udfordret på flere parametre, så må denne tur være lige noget for dig. Vi har planlagt en fantastisk tur til Norge i Kr. Himmelfartsferien fra d. 12. til d. 16. maj 2021. Du får mulighed for Rafting, besøg i klatrepark, klippe-klatring, rappelling samt en masse råhygge og Outdoorliv.
Turen koster 2600 kr. Prisen indbefatter alle aktiviteter, leje af udstyr, transport med bus fra Glamsbjergskolen til Hirtshals/retur samt transfer mellem Kristiansand og Raftingcentret i Setesdalen.
Vi har arrangeret Infomøde den 14.4. fra kl. 19.00-21.25. Her skal vi have lavet madplan/hold og der bliver en masse praktiske ting, som vi skal have på plads. Herunder regler og forsikringer.

 1. ID:

  RE 28

 2. Tidspunkt:
  19:00 - 21:25
 3. Ugedage:
  Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
 4. Distrikt:
  Glamsbjergskolen
 5. Betingelser for betaling:
  Betingelser for tilmelding/betaling1. Køb. Du kan indbetale deltagerbetaling via hjemmesiden www.assensung.dk. Betalingen kan ske via Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Du kan, efter at betalingen er gennemført, selv printe din kvittering ud. Som køber er man selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer. 2. Pris. Alle priser er i DKK (danske kroner). 3. Ungdomsskolen gør opmærksom på at:* du inden betaling skal kontrollere, at det er den korrekte aktivitet/ydelse, du betaler.* indbetalte beløb refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten(rejser o.l.) * information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden (rejser o.l.) 4. Personoplysninger. Ungdomsskolen er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret (CPR-nr. sendes/opbevares krypteret), men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Ungdomsskolen har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Assens UngdomsskoleKai Nielsens Vej 105620 GlamsbjergCVR: 29189692
 6. Adresse:
  Kaj Nielsens Vej 10, 5620 Glamsbjerg
 7. Underviser:
  Søren Vincent Verner
  Anders Bruun
 8. Antal pladser ledige:
  18
 9. Kategori:
  Rejser og ture
 10. Afdeling:
  Glamsbjerg-Haarby

Assens

Glamsbjerg

Haarby

Tommerup

Vissenbjerg

Aarup